Dobrý den,
posíláte mě stále vyrozumění o tom, že neproběhla platba za váš produkt, který jsem měl pouze na zkušební dobu a neměl jsem v úmyslu, jej kupovat.
Nedávno jsem jej odhlásil na vašich stránkách, ale dnes mě přišel další váš email o nezaplacení produktu.
Prosím tímto veškeré platby, licence atd., trvale a navždy ruším. Nic si nekupuji a vaše produkty jsem z počítače již dávno, odinstaloval.
Smažte můj účet i se všemi náležitostmi ajakoby objednanými licencemi a produkty.
Tímto potvrzuji smazání a odstranění všech licencí a možných plateb za produkty vaší či spřátelené firmy Adobe atd.
Děkuji za pochopení prof. Luděk Janouch
| Vážená uživatelko / Vážený uživateli Luděk Janouch, proveďte vše potřebné co nejdříve, abyste mohli bez přerušení pokračovat v předplatném. | | | | Zjistili jsme problém s platbou ke dni 02.02.2020. Do 18.02.2020 zkontrolujte a podle potřeby upravte své platební údaje v rámci správy účtu Adobe: | | | | | |
| | Vaše předplatné | | | | | Něco není v pořádku s platebními údaji pro: |
| | | | | PLÁN | | CENA | Acrobat Pro DC Roční plán, placený měsíčně | | 14,99 € měsíčně |
| | | | Mezisoučet: 14,99 € měsíčně | | | | Daň/DPH: 3,15 € měsíčně | | | | NUTNÁ ÚHRADA: 18,14 € měsíčně | |
| | | Správa vašeho účtu | | | | Přejděte ke správě účtu Adobe, kde můžete zkontrolovat a případně upravit své plány a produkty, nastavení zabezpečení a ochrany osobních údajů, stejně jako komunikovat se společností Adobe. Další informace | | | | Najděte odpovědi na svoje otázky | | | | Navštivte fóra Adobe, kde na vás čekají odpovědi od odborníků, informace o našich produktech, inspirace nebo třeba nové tipy a triky. Další informace | | | | Potřebujete poradit? | | | | Pokud potřebujete pomoc, neváhejte zavolat na podporu zákazníků. K dispozici 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu. Další informace | | | | Adobe a logo Adobe jsou buď registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Adobe ve Spojených státech amerických a / nebo dalších zemích. Všechny ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků.
Sídlo: Adobe Systems Software Ireland Limited, 4-6 Riverwalk, Citywest Business Park, Dublin 24, Ireland. Registrované číslo: 344992 | |
|
|