• 글로벌 커뮤니티
    • 언어:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    일본어 사용자를 위한 전용 커뮤니티
  • 한국 커뮤니티
    한국어 사용자를 위한 전용 커뮤니티
종료

시리얼 닫힘

신입 ,
Sep 09, 2020 Sep 09, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

업그레이드후 시리얼 닫힘

컴퓨터 포멧하였음

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
게시판 이용시 매너를 지켜주세요. 콘텐츠의 원본 출처를 밝혀 주세요. 중복되는 질문이 있는지 확인해보신 후 게시물을 작성해주세요. 자세히 알아보기
community guidelines
범례 ,
Sep 10, 2020 Sep 10, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

Please state the Adobe program you are having problems with and the Exact problem you are having.

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인
게시판 이용시 매너를 지켜주세요. 콘텐츠의 원본 출처를 밝혀 주세요. 중복되는 질문이 있는지 확인해보신 후 게시물을 작성해주세요. 자세히 알아보기
Community Expert ,
Sep 10, 2020 Sep 10, 2020

클립보드로 링크 복사

복사됨

최신

With the help of Google Translate, I intrepet this to mean your product serial number stopped working after you reformated your computer.  Is that correct?  

Which product and version number?

Which operating system?

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

투표

번역

번역

커뮤니티 가이드라인