Adobe deleting "i" and "l" after applying redactions

New Here ,
Jun 10, 2022 Jun 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I am redacting a series of documents (emails and attached files mostly).  When I apply the redactions and save as a new "redacted" version, the characters "i" and "l" disappear throughout the document.

 

I am redacting a single PDF of many pages of emails and attached files.  This issue seems mostly within the emails.

 

Also, I tried printing to PDF unredacted versions of the troublesome pages, then reapplying redactions.  I get the same problem.

 

Is there a fix for this?  

TOPICS
Edit and convert PDFs

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 14, 2022 Jun 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Matthew,

 

Thank you for reaching out, and sorry about the trouble.

 

Would you mind sharing the complete workflow on how these PDFs are created and do redaction?

If possible, share the sample PDF without redaction on which the issue occurs. It will help us to replicate the behavior at our end.

Share the Acrobat and OS version you are using on the machine. 

 

Thanks,

Meenakshi 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines