• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit Search
2

FONT problem in Watermark

New Here ,
Aug 15, 2022 Aug 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I recently went to add a (many times) previously used text watermark and the font is SYMBOL - that is my only choice. I have uninstalled Acrobat DC and reinstalled twice today and still my only choice of font is SYMBOL.

TOPICS
Edit and convert PDFs

Views

1.4K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Aug 16, 2022 Aug 16, 2022

Strangely, rebooting my Mac and opening Acrobat gave me my fonts back.

Votes

Translate

Translate
Community Beginner ,
Aug 16, 2022 Aug 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same problem. Yesterday 8/15 it was fine. Today, it's SYMBOL or nothing.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 16, 2022 Aug 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Strangely, rebooting my Mac and opening Acrobat gave me my fonts back.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 13, 2023 Mar 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Rebooting my Mac didn't solve this problem for me. Neither did uninstalling and reinstalling Acrobat. Any other suggestions on how to get a font other than symbols as an option in watermarks?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 11, 2023 Jan 11, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This is obviously a bug in the system.  I'm having the same problem with a watermark I've used and saved as an Action Wizard thousands of times.  Now the only font available in the watermark dialog window is Symbol.  When the window first opens after launch, I see the "loading fonts" progress bar briefly but no joy. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 08, 2023 Mar 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This is still a major issue and I'm not going to restart my mac every time I run into this problem.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 08, 2023 Mar 08, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Just started happening to me today, too, on a Watermark I have used forever.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines