• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
4

MIP Plug-in issue

New Here ,
Nov 20, 2023 Nov 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi all

 

I'm trying to enable MIP plugin for adobe. As per my understanding, the plugin is bundled with the installer for latest vereions. Even though that I have the plug in installed, it is not activatived as you can see below. 

Screenshot 2023-11-21 080623.png

My question is how we can activate the MIP plug in, is this related to computer registery keys? 

TOPICS
How to , PDF

Views

180

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 21, 2023 Nov 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi there

 

Hope you are doing well and thanks for reaching out.

 

Please go through the help pages listed below and see if that works:

https://helpx.adobe.com/acrobat/kb/mip-plugin-download.html

https://helpx.adobe.com/acrobat/kb/troubleshoot-issues-with-mip-files.html

 

If it still doesn't work, please remove the application using the Acrobat cleaner tool https://www.adobe.com/devnet-docs/acrobatetk/tools/Labs/cleaner.html  , reboot the computer once and reinstall the application using the direct link
https://helpx.adobe.com/acrobat/kb/acrobat-dc-downloads.html

 

Let us know how it goes.

 

Regards
Amal

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 23, 2023 Nov 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I already done all the steps mentioned in the docunmentation including installing the plug-in and edited the regitry keys. However, nothing is changed and sensitivity labels are not showing in Adobe. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 23, 2023 Nov 23, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

 

Please try to disable the protected mode for testing. Go to Preferences (Cmd, Ctrl + K) > Enhanced security > Uncheck 'Enable Protected mode at startup' > Click OK and reboot the computer once.

Note: Please turn on the security after testing to avoid any security risks

 

If its a work machine, please try to reach out to the IT Admin at your end and see if that helps.

 

~Amal

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines