Acrobat reader attach email to Thunderbird

New Here ,
Mar 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello guys

When I open a document in acrobat reader and I go to Send as attachment and I press continue I get the following error "another application is trying to send this email from the same profile" I use thunderbird as the default email application does anyone has any idea what could cause this.

Thank you

Views

2.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

1 Correct Answer

Explorer , Mar 07, 2019
PCMILLS70 Explorer , Mar 07, 2019
I'm assuming you are using Thunderbird 60.5.2. You'll need to update it to 60.5.3, which has corrected this issue for me and at least a couple of others on the Adobe forums. Just go to Thunderbirds help menu, and see if there's an update available. You'll need to restart Thunderbird.

Likes

Translate

Translate
Jump to answer Jump to answer
Adobe Employee ,
Mar 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello Nicolas,

We're sorry for the trouble you had, please refer and try the suggestion from the following help article Attach to email option is not working | Acrobat DC, Acrobat Reader DC

You may also refer to Display PDF in browser Adobe Acrobat, Acrobat Reader

What is the version of Adobe Reader installed? To identify, refer to Identify the product and its version for Acrobat and Reader DC

What is the version of the operating system installed?

Is it possible to post a screenshot of the error message you get? To post a screenshot, take help from the article https://forums.adobe.com/docs/DOC-7043#jive_content_id_How_do_I_attach_a_screenshot

We're here to help, just need more info.

Thanks,

Anand Sri.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Explorer ,
Mar 07, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm assuming you are using Thunderbird 60.5.2. You'll need to update it to 60.5.3, which has corrected this issue for me and at least a couple of others on the Adobe forums. Just go to Thunderbirds help menu, and see if there's an update available. You'll need to restart Thunderbird.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Mar 07, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks PCMILLS70 !! I have updated Thunderbird from 60.5.2 to 60.5.3  and the problem has been resolved.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
donl01 LATEST
New Here ,
Jan 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Have 78.6 and it won't work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more