• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Issue With Adobe e-sign

New Here ,
Mar 21, 2023 Mar 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I am having issue with adobe E-Sign.

1. Document is not uploading in 'Resquest for E-Sign' 

2. Document upload stuck at 72%

Tested with Adobe Web and Desktop version. 

when contacted with Adobe support agent, the solution they gavce was to reste user accounts.

but with this soulution it resetd all user signed documents.

Same user having the same issue after reseting profiles after some time.

and new users facing the issue randomly.

Is there a better way to fix this.

Views

350

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 21, 2023 Mar 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

are you using adobe acrobat, or adobe sign?

 

<moved from enterprise&teams>

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 21, 2023 Mar 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

BOTH , does not work in either.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 26, 2023 Mar 26, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Mohamed27975166pmin,

 

Thank you for reaching out.

 

Could you please confirm if this happens with multiple users at your end?

Would you mind confirming the Acrobat Service plan used by your organization/ company?

On the website, try using the new incognito window on Chrome and check if it is still stuck. Try clearing the cache and cookies for the browser.

It would be helpful if you could share the screen recording of both so we can confirm which steps the workflow is stuck on.

 

Thanks,

Meenakshi

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines