• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Mega Sign prefill field can't parse some characters and show question mark.

New Here ,
Mar 15, 2021 Mar 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to send agreement with Mega Sign with dynamic company name and address. However, I found that for Werstern Eupope characters (ä, ö,ü, etc.), system can't parse it from CSV correctly. Instead, it will show it as a question mark, while for the rest is ok. How can I resolve the issue?

 

Views

171

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 15, 2021 Mar 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Let me move this to the Adobe Sign forum for you, which I hope is the appropriate forum for your question. If you're talking about a program called Mega Sign, you'll have to talk to their customer support.

The Using the Community forum is for help in using the Adobe Support Community forums, not for help with specific programs. Product questions should be posted in the associated product community.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines