• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

web app not working

New Here ,
Apr 09, 2024 Apr 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

i can't use your E-sign tools like Create a Web Form, Send In Bulk, Add E-Sign Branding it is not working.

Views

95

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 09, 2024 Apr 09, 2024

Copy link to clipboard

Copied

in the future, to find the best place to post your message, use the list here, https://community.adobe.com/

p.s. i don't think the adobe website, and forums in particular, are easy to navigate, so don't spend a lot of time searching that forum list. do your best and we'll move the post (like this one has already been moved) if it helps you get responses.



<"moved from using the community bugs">

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 15, 2024 Apr 15, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Mitul361750914mjw,

 

Thank you for reaching out.

 

Could you please let us know if the issue started recently? Have you made any recent changes to the account?

Please try opening the website on a new incognito window or try clearing the cache and cookies. Check if that helps.

Let us know if that helps.

 

Thanks,

Meenakshi

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines