• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

error "Precompiled shader not found."

New Here ,
Jun 17, 2023 Jun 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

AR has been working fine until now, but since today (2023/06/17/-asia/tokyo), the error message "Precompiled shader not found.
The same error is also happening with models placed in a new document from adobe 3D assets.

 

TOPICS
Bug , Desktop

Views

406

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 17, 2023 Jun 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Same happening here. With some phones. Others work. 

what does this mean?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 17, 2023 Jun 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

same issue

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 17, 2023 Jun 17, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I solved the problem by deleting the "App Clip" once.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 19, 2023 Jun 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

where is this "App Clip" button located?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

If you swipe all the way to the right. You enter your App Library. Your apps are in alphabetical order, underneath that with a 'square' as symbol you see the app-clips. From here with (I think) a long click on the symbol you can delete it. 

I don't know if it works. And also don't know what this 'shader-error' is and why it popped up. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Perfect. I found it. Thank you very much

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Did it solve your problem? The error stopped?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Worked for me. Deleted app clip 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jun 20, 2023 Jun 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Yes it did

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 19, 2023 Oct 19, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Getting these today and it persists even after deleting app clip. Four of them in sequence. Happens every time app clip is launched, just after tapping Continue in iOS 17.0.3. Created using Aero Beta w/ Google Geospatial Creator.

 

BFWD_0-1697742170392.png

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines