Wrong colors after using brushes in Sketch

New Here ,
Nov 11, 2018 Nov 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The bug is caused by version 5 downloaded from google-store

the older version i used does not have the bug.

The colores of generated brushes are correct in Version 4.1.732.

By the was of would bei nice top have information in the App about

the App, version-number and more

Views

208

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Nov 12, 2018 Nov 12, 2018

Hi HWScreen.

Just to make sure I'm understanding, I have a few questions:
* When you view the brushes in Capture the colors are correct but when you use them in Sketch the colors are off? Or are they incorrect when viewing them in the current version of Capture too?

* Will you  send me screenshots of what you're seeing so I can share them with the product team? You can send them through the in-app feedback. To do that, tap the circle in the upper left corner of the screen, then from the menu that

...

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Nov 12, 2018 Nov 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi HWScreen.

Just to make sure I'm understanding, I have a few questions:
* When you view the brushes in Capture the colors are correct but when you use them in Sketch the colors are off? Or are they incorrect when viewing them in the current version of Capture too?

* Will you  send me screenshots of what you're seeing so I can share them with the product team? You can send them through the in-app feedback. To do that, tap the circle in the upper left corner of the screen, then from the menu that opens choose Send Feedback.

About app information: Also in the menu that has the Send Feedback link is an About Capture link that has the version number in it. And, when you send an email through the in-app feedback, the email is auto-populated with all of your device/app information.

I'll keep an eye out for an email.

Sue.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 12, 2018 Nov 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Sue,

ThankU4fastAnswer...

1. Yes it's true the generated brushes Looks well before I use them in

Sketch.

2. I will sendU some Screenshots

3. Here some infos about the versions I use

Lenovo tb-x704F, Android 7.1.1

Sketch 2.2.253

Capture 5.0(888)

the Bug appears also on

Moto g6, Android 8.0.0

I try to send Screenshots from my

Lenovo-tablet

Am Mo., 12. Nov. 2018, 18:31 hat Sue Garibaldi <forums_noreply@adobe.com>

geschrieben:

Wrong colors after using brushes in Sketch created by Sue Garibaldi

<https://forums.adobe.com/people/Sue+Garibaldi> in Adobe Capture - View

the full discussion <https://forums.adobe.com/message/10743990#10743990>

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines