• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Image Won't Load

Community Beginner ,
Aug 21, 2023 Aug 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I spent HOURS today creating this brochure. I had to move some elements to account for the bleed lines. On the very LAST step, I went to move one image over. The image disappeared and now it won't let me upload any image in its place. I spent all day frustrated over how slow and unresponsive Adobe Express was, but tolerated it because my brochure was being completed. To be on the very LAST step and the program to fail me, I cannot even explain my frustration. This program was working fine before this worthless update.
Bug Unresolved
TOPICS
Performance

Views

245

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
3 Comments
Adobe Employee ,
Aug 21, 2023 Aug 21, 2023

Copy link to clipboard

Copied

@Rhiannon30330213baq6 

 

Sorry to hear you are running into this issue. Could you please share the url of your file from the browser's address bar when the file is open so we may look at error logs, if any?

 

Thanks

Abhi G

Votes

Translate

Translate

Report

Report
New Here ,
Jan 29, 2024 Jan 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Did you get anywhere with this?

I have a similar issue - certain image files might upload initially - but then when I go back to further edit an uploaded image will be completely different, like a bubble letter instead of a product bottle.. It's so frustrating. It can happen on initial uploading or later after editing / creating another scene. I have noticed the things the images switch to are assets from other creations, though never upladed to this specific creation

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Adobe Employee ,
Jan 29, 2024 Jan 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @rachel35104563kk4c 

 

The issue you are running into appears different from the original post. I have responded to you on another post that's more relevant: https://community.adobe.com/t5/adobe-express-bugs/disappearing-images/idc-p/14387066#M11422

 

Thanks,

Abhi G

Votes

Translate

Translate

Report

Report