• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

[Mobile Beta] Brand Colors Not Loading, Can’t add more

New Here ,
Mar 01, 2024 Mar 01, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Same as the title. Also, when trying to find a workaround, I opened up my brands, and every color is doubled with a blank color. There are values associated with them but, the color tile itself is blank. I also can’t add “New colors” to my brands either. “Error Occurred” pops up.
Bug Unresolved
TOPICS
Integrations , iOS , Mobile Beta

Views

40

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
1 Comment
Adobe Employee ,
Mar 07, 2024 Mar 07, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @DinoTones 

 

Sorry to hear about your difficulties. Would it be possible to share screenshots of the issue? I tested the brands section on my iPhone but couldn't replicate the issue.

A few related questions:
- Does it happen with all brands, including newly created brands?

- What kind of device are you using?

- Does the same issue occur from the brands section on a computer or does it look normal there? https://new.express.adobe.com/your-stuff/brands

Thanks,
Dave

Votes

Translate

Translate

Report

Report