• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
4

Adobe Express Page wont publish or create link

New Here ,
Aug 25, 2023 Aug 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

I have created a new page on Adobe Express, however when I try and publish the page / create a link I am just getting an empty box. This is quite frustrating. I feel like this services worked much better when it was adobe spark. Can somebody please help as I need to get this page out asap. Thanks 

TOPICS
Exporting and Sharing

Views

1.2K

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 25, 2023 Aug 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello, we will try to help you on this point. Could you try to duplicate your project and try to share again to see if the link is made?

Thanks

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 29, 2023 Aug 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hi Alexandre, thank for your response. I have done this and it still hasnt worked. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 29, 2023 Aug 29, 2023

Copy link to clipboard

Copied

ok, let me check if i find a better answer.
Known issues for Adobe Express : https://helpx.adobe.com/express/kb/known-issues-in-adobe-express.html

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 13, 2023 Nov 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Did anything ever work? Shared this link with several clients with the promise to update the link overtime and it won't allow me too.

@ m e l a n k a y a

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 06, 2024 Feb 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi melajuana,

The answer was posted by another user below. The solution is to delete all of the photos that have an "i" in the lower right corner. If you have a lot of photos, it will take a while but that is how I was able to get my site to finally "publish to web".  All of my photos came from Adobe Stock so I don't know why they allow us to use them if we can't publish them to web. 

Good Luck!

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Our issue was that the image couldn't be used. So if you click on an image and there is an "i" icon in a circle then that picture needs to be changed. Once all of my students fixed their pictures with that icon they were able to publish! 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello, it would be great if we can have a screenshot!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 20, 2023 Dec 20, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2023-12-20 at 3.13.07 PM.png

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 06, 2024 Feb 06, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Breanna! I was having the same issue. I deleted ALL 15 of the images that had "i'" in the corner and was able to "Publish To Web" and get the link to share. 

I have no idea why Adobe doesn't just post an error message stating that. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines