• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Spark migration to Creative Cloud Express was not successful

Community Beginner ,
Dec 31, 2021 Dec 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It worked on December 22 on my Win 7 / Firefox PC and network. It has not worked since (OVER A WEEK -- UNACCEPTABLE). Is there a way to escalate this to a team that actually fix the problem? Maybe the team that caused it to begin with?

 

Clearing the cache and opening in incognito doesn't fix this situation?

 

  1. The PC version still does not open a project in Win 7 running Firefox.
  2. The PC version still does not open a project in Win 10 running Chrome.
  3. The PC version still does not open a project after logging into Mobile, syncing, logging out, clearing cache / cookies on PC
  4. The PC version still does not open a project in Incognito in Windows 10 mode
  5. The PC version still does not open a project in Private Window in Windows 7
  6. The PC version still does not open a NEW project created yesterday

 

So, let’s see if there’s something you can do on your end to fix the problem. It appears that the migration from Spark to ACE was not successful and/or my files are corrupted.

 

Mod note: your issue was branched into a new post.

 

TOPICS
Bug

Views

106

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

SJ,

We didn't hear back from you. Hope you are fine now. Sorry for the problems over the holidays. Everyone: the OP appears to have resolved this issue. It had to do with migrating accounts over at their company.

 

Regards,
Kevin

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Jan 02, 2022 Jan 02, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Southside Jukes,

Sorry. Have you tried the mobile version? What happens then? Others have said that after logging in via the mobile version, the browser version starts working again.

 

quote

Is there a way to escalate this to a team that actually fix the problem? Maybe the team that caused it to begin with?

 

This is mainly a user to user forum. The product team reads feedback here: https://creativecloudexpress.uservoice.com/forums/329007-creative-cloud-express-feature-suggestion 

 

Thanks,

Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 07, 2022 Jan 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

SJ,

We didn't hear back from you. Hope you are fine now. Sorry for the problems over the holidays. Everyone: the OP appears to have resolved this issue. It had to do with migrating accounts over at their company.

 

Regards,
Kevin

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 08, 2022 Jan 08, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

So, nice to hear that it was a migration issue -- what's the solution? I'm still in limbo here....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines