Exit
  • Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
0

Telif hakkı?

New Here ,
Feb 05, 2025 Feb 05, 2025

Copy link to clipboard

Copied

Herkese merhaba, İskoç viskileri ve İskoçya'yı anlattığım bir Instagram sayfam ve Youtube kanalım var. Adobe Express'teki viski ile ilgili kısa video ve fotoğrafları telifsiz kullanabiliyor muyum? Kendi hazırladığım videoların içinde bu fotoğraf ve kısa videoları kullanırsam, videomun açıklama kısmına atıf yazmam zorunlu mu? Instagram hikayesi şablonlarını kullanırsam telif hakkına aykırı mı?

TOPICS
Exporting and Sharing , Video

Views

103
Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 05, 2025 Feb 05, 2025

Copy link to clipboard

Copied

Hi @barbaros viski atlasi

Please see our general terms of use and Adobe Express additional terms for creating work for commercial purposes.

Best,
Dave

Votes

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 07, 2025 Feb 07, 2025

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Değerli David,

Hepsini okudum ancak yine kesin bir sonuç çıkaramadım. Çünkü çok hukuki bir içerik...

1- Anladığım kadarıyla videom için Adobe Express'in içinde yer alan kısa videoları ve fotoğrafları kullanırsam bu telif hakkı olabilir. Doğru mu anladım?

2- Logo oluşturmak için hazır tasarımlardan birini seçtim ve üzerinde bazı değişiklikler yaptım. Bu da mı telife giriyor?

Lütfen kesin bir cevap verirseniz çok sevinirim. Bana yardımcı olmanıza ihtiyacım var. Lütfen...

Votes

Translate

Report

Report
Community guidelines
community guidelines