• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

video clip to template quits

New Here ,
Sep 07, 2023 Sep 07, 2023

Copy link to clipboard

Copied

After I add a video clip to a template, the clip plays once and then disappears from Layer Timing and quits moving.
TOPICS
Video

Views

53

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Sep 13, 2023 Sep 13, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

 

We're sorry to hear about this. Could you please let us know when you have been seeing this issue? Have you recently made any changes to your browser? Which browser are you using? Have you tried using the other suggested browsers (Safari, Microsoft Edge, and Google Chrome) to see if it makes a difference?

 

Such problems can also be fixed by clearing the browser's cache and cookies. Please check this link for more info on how to clear cache and cookies: https://support.google.com/accounts/answer/32050

 

Let us know if that helps.

 

Regards,

Tarun

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines