Exit
  • Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
  • 한국 커뮤니티
0

neden?

New Here ,
Sep 07, 2025 Sep 07, 2025

selam Adobe gibi ir firma nasıl olurda görsellik oluşturma tekelini elinde tutarken, yapay zeka kısmında tepe taklak olur,  

deneme amaçlı bir arka planı boş olan resim verdim. basit beyaz tonlı kafa karıştıracak hiçbir unsuru yok.

bu resmi 2 saniye sonra sağa doğru rüzgara maruz kalan kum taneleri gibi savrulmasını talep ettim. yapay zekanız !

1- resmi ekrana sığdıramadı.

2- sağ taraf dememe rağmen gitti sola sadece resimdeki yazıyı saçma sapan bir hareket ile savurdu. (buna da şükür en azından bir savurma mantığı var.)

3- resmin bütünü yapmasını istememe rağmen, ikinci denemede yine aynı harekette bulundu. 

4- testi geçemedi ama ücret isteme sekmesini hemen önüme dayadı. komik ilk önce ispatla maharetini sonra parasını iste. beceremiyorsa para verecekte olmaz.

5- Adobe oturup bunu çok iyi düşünmesi yada organize etmesi lazım. ADOBE firmasına yakışan bu.

ayrıca Fade in, Fade Out mantığını şuanda hesap makineleri bile güzel yapabilecek kapasideyken bir video edit profesyoneli firmanın AI si bunu nasıl yapamaz anlamak mümkün değil. 

neyse Belki başka zaman size bir şans daha verebilirim.

Dipnot: bununla ilgili olarak bana dönmeyeceğinizi adım gibi bilsemde yinede yazdım.

59
Translate
Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 10, 2025 Oct 10, 2025
LATEST

Hi @arda_2474 do you have a screenshot of the image you were using and the exact prompts you tried?

Translate
Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines