Adobe Font not working on website - header info & html are correct

Explorer ,
Jun 28, 2022 Jun 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I'm trying to use a couple of Adobe fonts for a new, unpublished, website and they've stopped working some time in the past couple of weeks.

I've created a web project with the fonts I want to use, and have put the required code into my header.php file. When I preview a page with the fonts activated on them, the text doesn't appear in those fonts. I can see in the Developer Tools (F12) on the webpage that the header does indeed contain the correct code, and that the text that I wish to be in the Adobe font has the correct html. 

See attached images for more info.

Any ideas why the font isn't appearing as the correct Adobe font?

Many thanks.

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Explorer , Jun 28, 2022 Jun 28, 2022

Solved: error on my end - Privacy Badger extension was blocking typekit.net. allowing it on that site enabled the font.

Likes

Translate

Translate
Explorer ,
Jun 28, 2022 Jun 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Solved: error on my end - Privacy Badger extension was blocking typekit.net. allowing it on that site enabled the font.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Troubleshooting
Feedback & Suggestions
Fonts Licensing