Expressway font

New Here ,
Jul 14, 2021 Jul 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

For what ever reason, Expressway font quit working.  Any ideas on why?

Views

65

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Dec 20, 2021 Dec 20, 2021

Make sure you have the font activated after you are logged in to your account. Sometimes, I need to toggle the setting off and then back on again before it becomes active in my application. This is probably part of the syncing mechanism. Expressway | Adobe Fonts

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Dec 18, 2021 Dec 18, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi, Same problem! Does anyone have an idea apart from changing the font?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 20, 2021 Dec 20, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Make sure you have the font activated after you are logged in to your account. Sometimes, I need to toggle the setting off and then back on again before it becomes active in my application. This is probably part of the syncing mechanism. Expressway | Adobe Fonts

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Troubleshooting
Feedback & Suggestions
Fonts Licensing