• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

3D layers won't show when rendering. Please Help!

New Here ,
Oct 15, 2018 Oct 15, 2018

Copy link to clipboard

Copied

So I'm pretty new to after effects and for my first project I've done some kinetic typography. When I render in Adobe Media Encoder, all my 3d layers just don't show up in my render. Just black. I'm using ray-tracing renderer at 1080p 60fps. I'm using the default render settings (h.264 [mp.4] match source). None of my layers are "guide layers". I'm using the latest version of AE on windows. My pc has a i5 and a gtx 1070. All the 2d pre comps show up fine, just not the 3d ones. I could really use some help. Thanks!

Views

405

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Oct 16, 2018 Oct 16, 2018

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Oct 16, 2018 Oct 16, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines