AE export to Media Encoder renders black screen

Community Beginner ,
Mar 30, 2021 Mar 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Since installing Media Encoder 2021 my renders are black videos... or sometimes I get imagery, and then the imagery is frozen for the remainder of the duration of the video.

TOPICS
Download and install , Error or problem , Export or render

Views

74

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Beginner , Mar 31, 2021 Mar 31, 2021

Thanks! I was able to fix the problem by using Creative Cloud to uninstall my Adobe apps that deal with motion; Ae, Me, Pr and An. Then I reinstalled them and all works fine now. It took about an hour but was worth it.

 

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Mar 30, 2021 Mar 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Mar 31, 2021 Mar 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks! I was able to fix the problem by using Creative Cloud to uninstall my Adobe apps that deal with motion; Ae, Me, Pr and An. Then I reinstalled them and all works fine now. It took about an hour but was worth it.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines