AME can t connect to AE project/get stuck in an erratic way

New Here ,
Jun 01, 2022 Jun 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

First  : everything up to date to last 2022 version including nvidia drivers or system.

Win 10/threadripper/64go.

No extra security layer just window defender.

 

AME fail to connect to project in erratic ways. If he get stuck only a reboot can temporaly solve this issue. Killing process do not solve anything/clearing cache do not solve anything.

Ame is responding but progress are stuck at project connection or in the middle of encoding (never the same file, never the same frame)

Can get stuck at the beginning of a batch,in the midle, or can works sometime.

No after effects plugin. only compiling frames to movie. Tested on simple projects.

Error log are irrevelant. Wrong job time log. Only show the classic log header and  " interrupt by user" if you do so .

I was not concern by this problem on previous version only since last update.

TOPICS
Dynamic link , Export or render , Freeze or hang

Views

38

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 01, 2022 Jun 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

One more problem and even more eratic. Some very rare time some video are exported without sound and wrong color management (at the same time) without any error logged. Something is just broken.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines