AME - dynamic link and 'proxies' feature not working in Premiere Pro - AME not installed, but it is installed and can work standalone

New Here ,
Nov 06, 2017 Nov 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

Adobe AME is fully installed and I am able to use it successfully standalone, but the Dynamic Link is not working from Adobe Premiere Pro, nor am I able to use the 'Proxies' feature, which I want to use to edit some 4k video in a 720p proxy. What can be wrong with the installation? Thank you in advance for help to solve the dynamic link and the proxy issues.

I have a Windows 10 OS installation. AME is v.12.0 (build 202) and it is a CC 2018 installation. Premiere Pro is CC 2017.1.1 release 11.1.1 (15 build).

Views

391

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 06, 2017 Nov 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

You need both Premiere Pro and AME to be the same major version number.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 06, 2017 Nov 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

So, how do I achieve that? Thank you.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Nov 06, 2017 Nov 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Download AME from here:

Download Creative Cloud apps

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines