Audio stops at the end of the export if CBR or VBR 1pass selected. Ok if VBR 2pass.

Community Beginner ,
May 21, 2021 May 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Encoding in h.264, tried every other options.

If VBR 2 pass : no problem.

If VBR 1 Pass : the audio doesn't goes to the end, it stops abruptly at 5% to the end of the clip.

In our company all premiere pro and AME exports do the same thing (4 computers 2 mac, 2 pc)

 

Am I the only one ? 😕

 

 

TOPICS
Export or render

Views

82

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 21, 2021 May 21, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

We're sorry about the poor experience. Please let us know the version of Media Encoder that you are using. In case you have enabled Hardware Encoding, please switch to Software Encoding (under Export Settings > Video tab > Encoding Settings > Performance) & check if it's exporting properly.  Hope it helps.

 

Thanks,

Sumeet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,

 

Version 15.2

Disabled GPU accelarated and tried agan with software encoding, same thing happens.

 

Thanks 🙂

Jean

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines