• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Bug while encoding a long video with Media Encoder v. 15 (2021)

New Here ,
Apr 12, 2021 Apr 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

After a long research, I couldn't fix this bug so I can't work.

 

Long videos seem don't encoded with Media Encoder after hours of process, with short video it does.

Disinstalled the latest version and installed an older v. (14.9), but I suggest you trying to fix this bug who avoids people from working.

 

Other users are in the same situation.

TOPICS
Dynamic link , Error or problem , Export or render

Views

90

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 12, 2021 Apr 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Update: I've just installed an older version of Media Encoder, then when I open Adobe Premiere Pro latest v. (2021) and try to export a video for prepare for encoding with Media Encoder, a message appears saying the program isn't installed, despite it is.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines