• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Exporting from After Effects to Media Encoder Dynamic link failure since latest update 2023

Explorer ,
Dec 18, 2022 Dec 18, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Can someone help please?

 

Since I updated last week, to the latest version of AE V23.1 and AME V23.1. I can no longer export comps in AE to AME.

Its even affected the last versions  AE V.26 - AME V.26.3 that I have been mainly using in the last months. I simply cannot export from inside After Effects to Encoder anymore. The screenshot is from a manual import from inside AME when the dynamic link error message is visible. I rely on this for batch rendering small ads etc. I tried uninstalling and re-installing AME but no luck. This has not happened before, apart from a slow rendering time issue in September, that was fixed in an update. Premiere Pro export to AME seems to be working fine though? Frustrating to say the least! Thanks

JonGoldphone_0-1671376204654.png

Spec:

Predator PH315-53
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz
32.0 GB (31.8 GB usable)

TOPICS
Dynamic link , Error or problem , Export or render , Import , Performance

Views

401

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 26, 2022 Dec 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Dec 27, 2022 Dec 27, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks Kevin,

 

The issue is I can't export an AE comp into AME, via clicking inside of AE 'Export to Media Encoder' nothing happens, and when I try to import the file directly into AME it just says the dynamic link failed all the time. Exporting in Premiere Pro is no problem. Everything was working great on my system until I installed the latest updates. Incredibly frustrating and disheartening as I use this rendering option all the time for batch ads that I create.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines