• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

It just doesnt work any more! AE -> ME link broken

New Here ,
Oct 19, 2022 Oct 19, 2022

Copy link to clipboard

Copied

When sending sequence from AE 2023 to ME 2023 for rendering using: File -> Export -> Send to media encoder. It opens ME then nothing happens, ive tried restarting, closing/opening, new project, everything. '

When I then put the squence in render que in AE and press "Que in AME" it opens ME 2023 and ques it, then fails when i render- error code - "Could not read from the source. Please check if it has moved or been deleted."

Works prefectly fine when redering out of AE, same settings, same files, same sequence.

I don't want to be negative but this always happens with these new versions of the software, whether it's AE, PREM or ME they always have a massive program breaking glitch that makes some core feture un usable.  Are these programs even tested before? I couldnt use PREM 2022 for 6 months until the 22.0.1 update was released.

I dont want to be always hating, ive used your progames for going on 10 years but guys it's without failure the updates are always broken in some horrible way!

TOPICS
Performance

Views

398

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 20, 2022 Oct 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

Really sorry for the frustration. Where your source files are located? Do you see this issue on any specific file?

Are you using any third-party effects? 

 

Let us know.

Thanks,

Kartika

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 28, 2022 Oct 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I also haven't been able to use AME since I updated to the 2023 version. Every single time I open it I get the error message posted below.  I try to go back to using the older version because of this and that doesn't work either and get the second error posted. I really need to use it again, so any advice or new updates to push through would be appreciated.

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 28, 2022 Oct 28, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Also, I have tried uninstalling and reinstalling a couple times and nothings works.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines