ME freezes on splash screen when trying to load LUT Buddy-64.plugin

New Here ,
Dec 13, 2021 Dec 13, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys,

 

trying to create proxies from Premiere, but when Media Encoder 2021 opens it freezes on the splash screen when trying to load LUT Buddy-64.plugin.

 

Previous version of ME 2020 didn't freeze and still doesn't. Also, I've updated to ME 2022, but Premiere doesn't seem to open the latest version for Proxy processing, and still opens ME 2021, which freezes. 

 

I can create proxies manually in ME 2022 and then link them in Premiere, I know, but it just makes the process less automated, which is what was so convenient about this.. any idea?

TOPICS
Error or problem , Freeze or hang

Views

61

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 28, 2021 Dec 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I'm having the same isse.  When opening media encoder 2022 as a standalone application, it hangs on the exact same loading LUT Buddy-64.  I've reinstalled the software and tried rolling back to a previous version with the same results.  It hangs on the splash screen and the computer's fans get loud.

 

I've tried holding SHIFT duing boot up with zero luck.  

 

I'm running on a 2019 MBP with OS 12.1

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines