Media Encoder 15.0 ignores VST plugins

Explorer ,
Mar 12, 2021 Mar 12, 2021

Copy link to clipboard

Copied

After updating Adobe Creative Cloud today I found out that AME doesn't render vst effects. Export from Premiere Pro works fine.

Is there a fix for this? I'm usint Windows 10.

Thanks

TOPICS
Error or problem , Export or render , How to

Views

258

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 16, 2021 Mar 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Same here.
Just found out the problem.
It was all normal befor the latest update.



Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you! 

 

I have also reported this issue in the feedback form. Maybe, you could upvote it there?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

done

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 29, 2021 Mar 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Same here! Using Mac. @Adobe please fix this, i want to render 99 video's with VST on it 😥

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines