• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Media Encoder Version 23 build 57 taking 10x longer to export, please help!

Community Beginner ,
Oct 31, 2022 Oct 31, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Since updating to version 23 build 57, ME is taking literally 10x longer to export. Is anybody else experiencing this? Ive read threads about older versions yielding the same results and the "fix" was to downgrade to an older version. I would love some input on this. This is definitley challenging my workflow.

Last night it took 8 hours to export a H.264 1920x1080 clip, file size 848.4 MB. 

 

This would previously take 7-8 minutes.

 

System info

Processor: 3.5 GHz Quad-Core Intel Core i5

Memory: 40 GB 2400 MHz DDR4

Graphics: Radeon Pro 575 4 GB

 

Any useful input would be fantastic. I would love to here from tech support or a mod. Thanks in advance.

TOPICS
Performance

Views

79

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 01, 2022 Nov 01, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hey i got the same issue here with my iMac. I tried to clear the cache in media encoder and it seems to do the trick in my case. Media encoder ==> preferences ==> media ==> clean
3,6 GHz Intel Core i9 10 cœurs

AMD Radeon Pro 5700 XT 16 Go

64 Go 2667 MHz DDR4

13.0

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines