Time Tuner dropped audio

New Here ,
Dec 15, 2021 Dec 15, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Background: I edit numerious TV programs and segments to time every week, and sometimes, in a pinch I use Time Tuner.

 

Isssue: Very often, when the Time Tuner effect is applied, audio drops out after the first few minutes of the export. Normally the first 10-20% of the export has audio and it is complete gone from the rest of the export. This seem to happen regardless of the types of media assets or export type. This happens to about 90% of my exports from sequnces using Time Tuner. 

 

I have had this issue on numerious edit machines dating back to when Time Tuner launched in 2015. My current workaround is to export the video without Time Tuner, and then re-export the video with Time Tuner applied, but recently, this has also had the dropped audio after the first few minutes of the export. 

 

Anyone have any suggestions or better workarounds? 

 

Edit systems used:

-2019 MacBook Pro: Intel i9, Radeon Pro 560X, macOS 12.0.1, Media Encoder 22.0 

-Razen 5900X, Nvidia 2080 Ti, Windows 10 19044.1348, Media Encoder 22.0 

 

TOPICS
Error or problem , Export or render

Views

51

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 26, 2022 Jan 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Recently updated to a MacBook Pro M1 Pro and this is still an issue, so it is definitly not the system. Does this feature work for other users?

 

Edit System:

2021 MacBook Pro: M1 Pro, macOS 12.1, Media Encoder 22.1.1 (Build 25)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Apr 26, 2022 Apr 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hey, I also had this exact same issue with using Time Tuner. It used to work fine, now it doesn't. Totally forgot we had to abandon using Time Tuner for a project back in February... now it's not working again. 

 

Never found out why.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines