Adobe Media Encoder Error

New Here ,
Jan 18, 2018 Jan 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am trying to export comps from After Effects to Media Encoder and when I tell it to start I get this error:

[/ame11.1.2/ame/releases/2017.03/shared/adobe/MediaCore/VideoFrame/Src/VideoFrameFactory.cpp-115]

I have been using Media Encoder for months and it has been fine until yesterday afternoon.

I render out some big odd sized files as I work with stadium LEDs and i get the error when trying to render an LED file (ex: 13500 x 64)

but I don't get the error with 1920 x 1080 footage.

Is there a solution for this?

I am using Adobe CC 2018 for both on a Mac Pro(Late 2013) macOS Sierra 10.12.6

Thank You,

Jeff

Views

509

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Jan 18, 2018 Jan 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi Jeff,

I am sorry that you are facing trouble exporting your comps from Media Encoder.

I render out some big odd sized files as I work with stadium LEDs

Please attach a screenshot of the Composition Settings/Export Settings window.

I request you to confirm the exact version number of After Effects & Media Encoder (from the help menu).

Thanks,

Kulpreet Singh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2018 Jan 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Screen Shot 2018-01-18 at 10.03.11 AM.pngScreen Shot 2018-01-18 at 10.03.49 AM.pngScreen Shot 2018-01-18 at 10.09.24 AM.pngScreen Shot 2018-01-18 at 10.09.54 AM.png

Thank you Kulpreet

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 18, 2018 Jan 18, 2018

Copy link to clipboard

Copied

kulpreet singh

Also,

If I render it out using after effects queue then import that file into media encoder it has no problem at all working with it from there.

This defeats the purpose of having media encoder as I use it to render while I can finish other work in AE

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 12, 2018 Feb 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Anyone else having this problem?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines