Adobe Media Encoder is not installed

New Here ,
Jan 07, 2018 Jan 07, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I keep getting a pop up saying that my adobe media encoder is not installed, even though I have it. I have tried uninstalling and reinstalling it, though this keeps appearing. If anyone could let me know how to fix this that would be amazing!

. Screen Shot 2018-01-06 at 2.40.49 PM.png

Views

1.1K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Jan 08, 2018 Jan 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi ravenb67773699,

Are you able to launch/open Adobe Media Encoder from Applications ​list?

What is the exact version of Premiere Pro & Media Encoder (check from the help menu)?

Thanks,

Kulpreet Singh

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 23, 2018 Mar 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have exactly the same problem !

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Mar 23, 2018 Mar 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

estellev24338369  wrote

I have exactly the same problem !

Please help us to help you and answer kulpreet singh's questions.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 13, 2018 Dec 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yeah, that's annoying.  If you're trying to render for a Premiere or AE project, a work around I've found is opening Media Encoder from the apps page, and opening the project directly from there and for me it renders fine.  Not perfect, but it works.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines