Adobe Media Encoder - Render Error message

New Here ,
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi, I have a problem with a "render error" when I'm trying to export a clip, it's in MXF-format and I have this problem with only a few of my clips. You can look at the screenshot, but the "error code" is: -1610153867.

Have anyone else got this problem and maybe a solution for it?

Skärmavbild 2017-04-19 kl. 12.07.21.png

Views

502

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 24, 2017 Apr 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Do you only get this error when you export to MXF?  Try using a different export format and see if the export is successful.  If it only happens with MXF export, try choosing a different Codec setting and see if you still get the error.

Also, are you exporting directly out of Premiere or are you sending the job to the Media Encoder queue?  If you're sending the job to Media Encoder and still get the error, you may want to try disabling "Import Sequences Natively" in AME's preferences (General section) and re-sending the job from Premiere.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines