ADOBE MEDIA ENCODER STOP ON RANDOM FRAMES

New Here ,
Mar 07, 2017 Mar 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

ADOBE MEDIA ENCODER stops on random frames, METERS OF TIME WORK accumulating. No further alerts NOT AND ABOUT IT!

(ADOBE CC 2017)

Views

292

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mar 07, 2017 Mar 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi nyka44703159,

I apologize for this trouble, but we need a lot more information to help you with this issue.

What is the exact version of Adobe Media encoder and which OS are you on?

What are your system specifications?

FAQ: What information should I provide when asking a question on this forum?

Thanks,

Kulpreet Singh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 08, 2017 Mar 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

adobe media encoder 11.0.0. bulid 131 and win 10 pro

i7 7700k

main board assus z270k

32 gb ram

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Mar 08, 2017 Mar 08, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi nyka44703159,

Thanks for sharing this information. I request you to elaborate your query more and please check the above link.

Screenshots of the issue/errors are more helpful.

Thanks,

Kulpreet Singh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 07, 2017 Mar 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

adobe media encoder 11.0.0.131 and win 10 pro

i7 7700k

main board assus z270k

32 gb ram

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 31, 2020 May 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I know this is late, but I have the same issue. Ryzen 5 1400, AMD Radeon r5 340, 32gb ram. I've tried rendering it 3 times, and each time it just stops at a point in the video. I've been trying for days, and really want to encode it so any help would be helpful. I don't think it needs a screenshot because the blue bar just stops at a point and it stays on the same frame.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 31, 2020 May 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Forgot to say windows 10 and latest version of ame

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines