Adobe Media Encoder (with After Effects) stopped working enterily after updating Mac OS to Big Sur

New Here ,
Mar 26, 2021 Mar 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Media Encoder (with After Effects) stopped working enterily after updating Mac OS to Big Sur. Does anyone know how to fix this or will I have to wait Adobe update and fix this potential bug?
Thanks in advance 🙌🏼
Screenshot 2021-03-26 at 15.54.52.png

TOPICS
Error or problem, Export or render

Views

54

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 26, 2021 Mar 26, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Having the same issue.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 31, 2021 Mar 31, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

We're sorry to hear this. I'll get this issue checked.

Meanwhile, have you considered testing the issue after reinstalling the application?

Let us know the outcome. 

Regards,

Shivangi

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines