After rendering a composition I don't get video

New Here ,
Apr 16, 2020 Apr 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello

 

I'm new to After Effects, and I've tried to create a simpel composition and export it. But the result is not very good.

 

First of all, I've shot a video on my IPhone and then I've added to my Mac and after to the composition. So just for simplicity I've directly exported it by sending it to Media Encoder.

 

The result is awful see the attached file, but it is just vertical colored lines and that is it. 

 

Anyone has any idea why?  What am I doing wrong? I thought exporting should be simple and it should just work. I've tried to change the settings, the output etc, but the result is always the same.

TOPICS
Export or render, How to

Views

267

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 16, 2020 Apr 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Videos specs of file?

Composition specs?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Apr 16, 2020 Apr 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

...and export settings?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines