AME 12.1.2.69

Contributor ,
Feb 17, 2019 Feb 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hey, I am working on an iMac with OS X 10.11.6

Since the last update of AE and Mediaencoder , media encoder does not start any more.

Any thoughts on this?

Kind regards

Peter

iMac (Retina 5K, 27 Zoll, Ende 2015)

4 GHz Intel Core i7

32 GB 1867 MHz DDR3

AMD Radeon R9 M395X 4096 MB

www.eachfilm.de>specs: iMac iMac.27" 17.1 Intel Core i7 processor:4 GHz Ram :32 GB Premiere CC 14.0.1 German Version. Handle ohne zu tun; ohne Anstrengung arbeiten. Stell dir das Kleine gross vor und das Wenige als Viel. Beschäftige mit dem Schwierigen, solange es noch einfach ist. Erfülle die große Aufgabe durch viele kleine Taten. Act without doing; work without effort. Think of the small as large and the few as many. Confront the difficult while it is still easy; accomplish the great task by a series of small acts.<br>www.eachfilm.de

Views

170

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 18, 2019 Feb 18, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi pavl2010,

Sorry for the issue. Is there any message or error that you get when AME fails to launch?

The specifications that you have mentioned about your computer are good enough to run the application smoothly, however, I'd like to know if there is any particular reason you have not updated your OS.

Also, have a look: Premiere pro or Adobe Media Encoder crashes during launch on mac OS

Please try the steps mentioned in this article.

Let us know if it helps.

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines