AME CC2014 MSVCR110DLL Not found

New Here ,
Nov 04, 2016 Nov 04, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hey whatsup!

I wanted to render a video and it worked perfectly before i upgraded to windows 10 and now it gives me this error everytime i open it. !

Views

128

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Nov 07, 2016 Nov 07, 2016

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Nov 06, 2016 Nov 06, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Please make sure you install all of the latest Win10 updates and then install latest Visual Studio redistributables or just reinstall AME.

Also, does AME CC2017 work fine for you?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 07, 2016 Nov 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

CC2015 and higher work fine, but i cant use that because my after effects is 2014.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 07, 2016 Nov 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines