AME launch error and crash.

New Here ,
Feb 22, 2021 Feb 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I've had a problem is AME for the longest time where I'd get an error message on launch.  The only thing that seemed to work was to trash the file "WSMgrCfg" found at the following directory:

Documents/Adobe/Adobe Media Encoder/14.0/WSMgrCfg

The file re-writes itself everytime I launch AME. No idea what the file is for or why it's a problem.  Since it does re-write, I'm worried that I'll run into the same problem again at some point.  Is there a work around? Another solve?  

TOPICS
Crash, Error or problem

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 23, 2021 Feb 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

Sorry for the trouble. I understand you're unable to launch AME.

  • Which version of AME are you using?
  • Could you share your system info(OS, RAM, GPU, etc)?

We'll look into this. 

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 23, 2021 Feb 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

See attached screenshots

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines