AME won't render QuickTime movies

New Here ,
Feb 07, 2019 Feb 07, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I am using PP CC 2018 and AME 2018. It will render MP4's fine but I get errors on all MOV renders.

Footage is R3D files, AE comps and music bed. Trying to render a ProRes 422HQ 1920x1080 MOV. Will render out fine in Premiere.

------------------------------------------------------------

- Encoding Time: 00:03:04

02/07/2019 10:49:34 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Export Error

Exporter returned bad result.

Writing with exporter: QuickTime

Writing to file: /Volumes/VIDEO/Videos/VIDEO APPROVALS/

Around timecode: 00:00:37:04

Component: QuickTime of type Exporter

Selector: 9

Error code: -2147287036

Same error code on each MOV render.

MacPro (Late 2013)

2.7 GHz 12-Core Intel Xeon E5

64 GB 1866 MHz DDR3

AMD FirePro D700 6144 MB

Views

125

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 15, 2019 Feb 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi BrianP74,

Sorry for the trouble. Please check this article: How to fix issues that cause errors when rendering or exporting

Please test the suggestions and troubleshooting steps shared there. Let us know if it helps.

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines