Error compiling Movie: AME

New Here ,
Jul 05, 2019 Jul 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Currently trying to render an mp4 and it just isnt working. Here's the error log.

- Source File: C:\Users\sonip\Videos\Radeon ReLive\2019.02.16-22.01.mp4

- Output File: C:\Users\sonip\Videos\Radeon ReLive\Output\2019.02.16-22.01.mp4

- Preset Used: Match Source - High bitrate

- Video: 1280x720 (1.0), 60 fps, Progressive, 00:35:57:25

- Audio: AAC, 320 kbps, 48 kHz, Stereo

- Bitrate: VBR, 1 pass, Target 10.00 Mbps, Max 12.00 Mbps

- Encoding Time: 00:01:09

03/07/2019 07:24:44 PM : Encoding Failed

-------------------------------------

The Operation was interrupted by user

-------------------------------------

- Source File: C:\Users\sonip\Videos\Radeon ReLive\2019.02.16-23.21.mp4

- Output File: C:\Users\sonip\Videos\Radeon ReLive\Output\2019.02.16-23.21.mp4

- Preset Used: Match Source - High bitrate

- Video: 1280x720 (1.0), 60 fps, Progressive, 00:01:26:45

- Audio: AAC, 320 kbps, 48 kHz, Stereo

- Bitrate: VBR, 1 pass, Target 10.00 Mbps, Max 12.00 Mbps

- Encoding Time: 00:00:07

03/07/2019 07:24:55 PM : Encoding Failed

-------------------------------------

The Operation was interrupted by user

-------------------------------------

- Encoding Time: 00:00:36

07/05/2019 06:21:59 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Import Error

Importer returned bad result.

Writing with exporter: H.264

Writing to file: \\?\C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog_1.mp4

Writing file type: H264

Around timecode: 00:00:19:20

Reading with importer: ImporterMPEG

Reading from file: C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog.mp4

Reading file type: MPEG

Rendering at offset: 19.700 seconds

Component: ImporterMPEG of type Importer

Selector: 47

Error code: 99

------------------------------------------------------------

- Source File: C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog.mp4

- Output File: C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog_1.mp4

- Preset Used: Twitter 640x640

- Video: 640x640 (1.0), 30 fps, Progressive, 00:00:19:22

- Audio: AAC, 96 kbps, 48 kHz, Stereo

- Bitrate: VBR, 1 pass, Target 1.02 Mbps, Max 1.10 Mbps

- Encoding Time: 00:00:10

07/05/2019 06:22:38 AM : Encoding Failed

-------------------------------------

The Operation was interrupted by user

-------------------------------------

- Encoding Time: 00:00:32

07/05/2019 06:23:56 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Import Error

Importer returned bad result.

Writing with exporter: AVI

Writing to file: C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog_1.avi

Around timecode: 00:00:19:20

Reading with importer: ImporterMPEG

Reading from file: C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog.mp4

Reading file type: MPEG

Rendering at offset: 19.686 seconds

Component: ImporterMPEG of type Importer

Selector: 47

Error code: 99

------------------------------------------------------------

- Encoding Time: 00:00:18

07/05/2019 06:29:27 AM : Encoding Failed

------------------------------------------------------------

Export Error

Error compiling movie.

Import Error

Importer returned bad result.

Writing with exporter: H.264

Writing to file: \\?\C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog_1.mp4

Writing file type: H264

Around timecode: 00:00:19:20

Reading with importer: ImporterMPEG

Reading from file: C:\Users\sonip\Desktop\drunkdog.mp4

Reading file type: MPEG

Rendering at offset: 19.700 seconds

Component: ImporterMPEG of type Importer

Selector: 47

Error code: 99

------------------------------------------------------------

Title was edited by: Mod

Views

378

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 09, 2019 Jul 09, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

Thanks for reaching out. We're here to help you sort out this export failure.

  • Which version of AME are you using?
  • Are you transcoding any file or rendering any Premiere Pro/After Effects project?
  • Did you test exporting a different format?
  • Does it happen with every project? [Test a simple project with one solid layer]

Check out this article: How to fix issues that cause errors when rendering or exporting

Let me know if it helps.

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jul 30, 2019 Jul 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi, apologies for the late response.

I'm using AME CC 2018 (Version 12, build 202?)

No, I'm not transcoding or rendering any PP or AE project.

Yes, I just tried this again with a different source mp4 and tried exporting it to gif. It seems to be happening with every project.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jul 30, 2019 Jul 30, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for sharing the details and answering all my questions!

Did you check the article that I shared above? It explains most of the reasons which can cause any export to crash and their fixes.

Here's is the article link: How to fix issues that cause errors when rendering or exporting

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines