Error 'Package could not be registered.' Premiere to Encoder

New Here ,
Dec 13, 2018 Dec 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The source file for my project is an mp4 I downloaded it plays fine on my system.

  • I bring it into Premiere, it plays in there
  • I make my edits and get ready for export
  • I select my file type in Premiere for the export and select my settings (it doesn't matter if it's a MPG or MP4)
  • I queue it up in Adobe Encoder, process it and when I go to play the finished file this is the error I'm getting:

Package-could-not-be-registered.png

I have uninstalled and reinstalled Premiere & Encoder, clearing my preferences in the process.  

We have another computer in the office with both programs on it and the results are the same as above.

Both computers run on Windows 10. This just started happening last week, yet I don’t recall if I updated either program last week or not.

Any help would be appreciated!

Thank you

Views

151

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 13, 2018 Dec 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

That may be due to a Windows update.  Try System Restore.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines