Green lines on exported video

New Here ,
Oct 21, 2018 Oct 21, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to export an art project from Premiere Pro, and the final exported video is covered in green lines. The image is supposed to be a light brown. When I imported the video into PP as an mp4 file, the previews appeared like this, but I was able to fix that issue by switching from Mercury Playback Engine GPU Acceleration (OpenCL) to Mercury Playback Engine Software Only. I also switched this setting for AME, but this did not change the appearance of the green lines. Any suggestions?

Screenshot (17).png

Views

1.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Oct 25, 2018 Oct 25, 2018
Hi becm20, Sorry for the trouble. As suggested, it might be an issue with the GPU drivers. Are you on Windows OS? If yes, please check if this thread is related: Green and Pink Video in Premiere Pro 12.0.1 (Build 69) Thanks, Vidya

Likes

Translate

Translate
New Here ,
Oct 23, 2018 Oct 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

possibly install the latest graphics driver

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 23, 2018 Oct 23, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What video card do you have?

Can you describe your sequence a little bit? Any effects? Scaling? What's the source format?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 25, 2018 Oct 25, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi becm20,

Sorry for the trouble. As suggested, it might be an issue with the GPU drivers.

Are you on Windows OS? If yes, please check if this thread is related: Green and Pink Video in Premiere Pro 12.0.1 (Build 69)

Thanks,

Vidya

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines