I do have Adobe Media Render Queue but After Effect keep says I need to install it

New Here ,
Jun 08, 2021 Jun 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there!

I have a problem with exporig After Effect  Media Encoder Queue.

Like the picture I've downloaded below, I do have Adobe Media Encoder Queue but After Effect keep says I need to install it.. So I've deleted and installed Media Encoder several times to get fixed, but it wont work. 

Also I tried to collect files from(Files- Dependencies - Collect File) to finish my work from other PC.. but it keeps fail to send the folder made from the way I wrote above(Files- Dependencies - Collect File). 

PLZ.. help...😭

 

스크린샷 2021-06-09 오전 3.11.49.png스크린샷 2021-06-09 오전 3.10.56.png

TOPICS
Error or problem, Export or render

Views

57

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 10, 2021 Jun 10, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

Thanks for writing in. Dynamic link works only if the version of the applications are in sync.

Which version of AE and AME have you installed?

Let us know. We're here to help. 

 

Regards,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines