Media Encoder 2017 - export settings mismatch

New Here ,
Dec 14, 2016 Dec 14, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Exports from the after Effects of in Media Encoder.

Exhibited the following settings in AE:

2016-12-14 (1).png

But AME accepts these settings as follows:

2016-12-14 (2).png

Views

233

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Dec 14, 2016 Dec 14, 2016
Hi Lowrain, Change the AfterEffects composition panel resolution to full & then export to Media Encoder. Please let us know the status. Thanks, Vidya Sagar.

Likes

translate

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Dec 14, 2016 Dec 14, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi Lowrain,

Change the AfterEffects composition panel resolution to full & then export to Media Encoder.

3.JPG

Please let us know the status.

Thanks,

Vidya Sagar.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 16, 2016 Dec 16, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hooray! It worked, thanks!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines