media encoder crash when everytime i add my comp to media encoder

New Here ,
Mar 21, 2020 Mar 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

hi, i need a urgent help.

i use after effects and media encoder 2020 on mac, when everytime i try to add my comp to render quqe on media encoder, it is always crash to me/not add to the media encoder. when it is connect to dynmic server its not show the compistion to render, and then media encoder ends unexpectedly (crashing). i dont know what to do because i try all the ways, i talked with adobe assistant and we try to fix the problem but it is always come back. please help me on the comments what can i do.

im hope adobe will bring back in the future the h.64 option on ae.

TOPICS
Crash, Dynamic link, Error or problem, Export or render, Freeze or hang

Views

396

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Apr 03, 2020 Apr 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

We're sorry to hear that. We're here to help.

  • Which macOS version do you have?
  • What error do you get?
  • What happens when you try to render the project from AE directly?

Looking forward to your response.

Thanks,

Shivangi

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines