Media Encoder hangs up on "Reading XMP" when "import sequences natively" is unchecked

Explorer ,
Jan 14, 2020 Jan 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Media Encoder hangs up on "Reading XMP" when "import sequences natively" is unchecked. I need it unchecked though so my LUTS and color corrections will apply to the exported clip.

 

I'm running Catalina on a new Mac Pro 2019. More system details on the screenshot attached. 

 

Any help would be much appreciated. Thank youScreen Shot 2020-01-14 at 9.13.11 AM.png

TOPICS
Crash, Error or problem, Export or render, Freeze or hang

Views

479

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jan 14, 2020 Jan 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Btw I'm running:

Premiere Pro 14.0

Media Encoder 14.0

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 17, 2020 Feb 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

FIX: Had to remove all sequence markers in order for Adobe Media Encoder 14.0.1 (build 70) to get past 'reading xmp'.    Hello overpaid Sr. Mgmt....Its called regression testing..you guys should give it try sometime....these updates are totally rookie level hacks....I love your stuff but you need to step up your game...take a harder look at who you have managing the team please.  Thank you and good night.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines