Media Encoder renders faded colors

New Here ,
Nov 26, 2020 Nov 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Howdy!

 

So whenever I render through Media Encoder, the colors of my project are always a bit off, often looks faded, like the contrast has been lowered a slight bit. 

 

This issue does not happend when i render in AE directly, nor when i use Media Encoder to render a existing render, lets say a MOV from the AE project to a mp4. 

 

However it does happend every time no matter what settings I change if I render the project through Media Encoder first. 

 

Anyone else struggeling with colors / color profiles in Media Encoder?

TOPICS
Export or render

Views

85

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Dec 24, 2020 Dec 24, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I SURE DO!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Dec 29, 2020 Dec 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi! I invite you to join the conversion here: https://community.adobe.com/t5/after-effects/faded-colors-after-rendering/td-p/11704419 All the best!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines